Калцоне с чоризо

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k3k9k
Калцоне с чоризо1 / 2
16/08/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"Калцонето може и да е затворено, но по аромата веднага ще познаете, че в плънката има чоризо"

Необходими Продукти

  • зехтин - 2 с.л.
  • червен лук - 1 глава
  • чесън - 2 скилидки
  • домати - 400 г от консерва
  • чоризо - 50 г
  • маслини - 50 г
  • тесто - 500 г
  • моцарела - 200 г
  • риган - 1 ч.л. сух
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте зехтина в тиган и запържете лука и чесъна. Добавете нарязаните домати и гответе още 5 минути. Прибавете нарязаната наденица и маслините.

Овкусете със сол и черен пипер. Разделете тестото на 4. Разточете всяка на кръг. Загрейте фурната на 200 градуса. Намазнете 2 форми за печене.

Разделете пълнежа в единия край на четирите кръга, отгоре добавете нарязаната моцарела и поръсете с риган.

Завийте леко и притиснете с пръсти. Запечете до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: