Кебап по воденичарски

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k9587k
Кебап по воденичарски1 / 2
05/11/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
70 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

  • свинско месо - 750 г
  • лук - 1 кг арпаджик
  • домати - 5 бр.
  • олио - 1/2 к.ч.
  • джоджен
  • чубрица
  • магданоз
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на кубчета, запържваме в мазнината и изваждаме.

В същата мазнина прибавяме почистените главички лук и малко вода.

Задушаваме почти до омекване на лука, връщаме запърженото месо, прибавяме нарязаните домати и подправките и задушаваме 15 мин, като от време на време разклащаме съда. Поднасяме с дребно нарязан магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: