Кекс с пудинг

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k5019k
Кекс с пудинг1 / 2
15/11/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • за кекса
  • брашно - 1 ч.ч.
  • какао - 3 с.л.
  • бакпулвер - 1 пакетче
  • прясно мляко - 1 к.ч.
  • кафява захар - 1 ч.ч.
  • яйца - 3 бр.
  • масло - 50 мл
  • за пудинга
  • пудинг - 2 пакетче, за варене
  • прясно мляко - 1 л
  • кафява захар - 100 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички продукти са блата се смесват постепенно, като докато трае миксирането, се бърка енергично. Получената смес се излива в тава с незалепващо покритие и се пече на 180 градуса около 30 минути.

Междувременно се приготвя и кремът, като на бавен огън се смесват всички продукти и се бърка. Кремът се оставя настрана, а кексът се вади.

С помощта на рингове се надупчва на няколко места и се изваждат малки части от него, като се образуват отвори.

Старайте се да направите дупките на еднакво разстояние една от друга, за да изглежда сладкишът по-красив. След това намажете кекса с приготвения крем. Приберете го в хладилника за 4 часа и сервирайте.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: