Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Шишчета»Пъстри шишчета с чоризо

Пъстри шишчета с чоризо

Русиана МихайловаРусиана Михайлова
Помощник Готвач
2117523961k1
Пъстри шишчета с чоризо
Снимка: Русиана Михайлова
1 / 3
16/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

  • чоризо - 2 - 3 бр. наденички
  • чушки - 1 бр. червена
  • чушки - 1 бр. зелена
  • гъби - 3 - 4 нарязани или цели по - малки
  • лук - 1 глава
  • маслини - зелени
  • чери домати
  • сол
  • черен пипер
  • кимион - на вкус
  • олио - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чушките и лука нарязваме на едно, а чоризото - на колелца.Зеленчуците се поставят в купа заедно с гъбите и се овкусяват с подправки и олио.

Всички продукти се нанизват на шишчета, като е добре да се спазва някакъв ред.

Завършваме шишчетата с маслини и чери доматчета. Пекат се на скара.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: