Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Свински гърди със салса Верде на грил

Свински гърди със салса Верде на грил

NikolNikol
Чирак
5518190144
Свински гърди със салса Верде на грил
Снимка: Nikol
1 / 2
07/06/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
35 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • бекон - 500 г сурово пушен (или гърди)
  • тиквички - може и други зеленчуци
  • За соса
  • зехтин - 50 мл
  • чесън - 3 скилидки
  • лимонов сок - 1/2 лимон
  • магданоз - 1/4 връзка
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Предварително се счукват съставките за салсата, посочени по горе.

Пържолките се нарязват на тънко и се намазват със салсата, след което се пекат на грил тиган или скара.

За гарнитура се изпичат зеленчуци по избор, като се мажат със същия сос.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: