Леко пикантно свинско с гъби

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k11k4k10k5
Леко пикантно свинско с гъби
Снимка: Ваня Георгиева
1 / 7
21/12/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4
"Пригответе вилици, салфетки и много бира, защото за обяд днес ние сме приготвили леко пикантно свинско с гъби"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 700 г
  • гъби - 600 г
  • лук - 1 глава
  • универсална подправка - зеленчукова подправка
  • лют червен пипер
  • чубрица
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското месо на по-едри парчета. Гъбите нарежете на ивици, а лука нормално за готвене.

В тиган сложете да се пържи месото, гъбите и лукът, като долеете малко вода, похлупете с капак и оставете да се задушават. Поръсете от чубрицата, зеленчуковата подправка и периодично разбърквайте.

Когато хубаво се зачервят свалете от котлона и поръсете пърженото свинско с лютия червен пипер.

Леко пикантното свинско с гъби е супер идея за една бърза вечеря.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.9
57
41
30
20
10
Дай твоята оценка: