Супа от боб с яйце

Илияна ДимоваИлияна Димова
Гуру
1k4k4k4k7
Супа от боб с яйце1 / 2
10/11/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
3-4

Необходими Продукти

  • боб - 2 ч.ч. сух
  • яйце - 1 бр.
  • олио - 5 с.л.
  • чесън - 1 глава
  • черен пипер
  • сол
  • оцет
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Заливаме боба с вода и оставяме на хладно за няколко часа. Преди да готвим, изливаме водата, измиваме и заливаме с чиста вода. Когато поври 15-20 минути, сменяме водата и наливаме топла вода.

Варим заедно с обелените скилидки чесън и олио на гъста чорба, но без да възваряваме. Когато омекне , ръсваме черен пипер и посоляваме на вкус . Дръпваме от котлона и застройваме с разбито яйце. Поднасяме с оцет.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: