Супа от агнешка глава

06/01/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
60 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
110 мин.
Порции
6
"Знаете, че няма да намерите по-вкусна супа от тази от агнешки главички, нали? Хапвайте с удоволствие, споделяйте и коментирайте"

Необходими Продукти

  • агнешки главички - 2 бр.
  • пресен лук - 6 стръка
  • домати - 2 бр.
  • чушки - 2 бр.
  • люти чушки - 1бр.
  • чубрица - 1ч.л.
  • джоджен - 3 стръка
  • олио - 100 мл
  • прясно мляко - 200 мл
  • вода - 1.5 л
  • магданоз - 1 връзка
  • яйца - 2 бр.
  • кисело мляко - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме главите, обезкостяваме и нарязваме на дребно (вкл. мозъка).

Запържваме леко лука, чушките и доматите. Добавяме месото и след около 5 мин. водата и млякото.

Варим около 30 мин., добавяме подправките, разбъркваме и след 1-2 мин. добавяме нарязания на ситно магданоз.

След като леко охлади застройваме.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: