Домашни дюнери

31/03/2012
Боги
отБогиНовак
"Веднъж опитали от тези ароматни и вкусни домашни дюнери, повече никога няма да се наредите на опашка, за да си купите отнякъде, честна дума "
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции2 бр.
Сготви+1 точки
23 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо205 910
  • Преглеждания за месеца1689
  • Преглеждания за седмицата18
  • Коментирана22 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена23

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накълцайте ситно пилешкото, поръсете го обилно със сол и черен пипер и след малко го запържете равномерно в тиган със сгорещено олио.

Готовото пилешко се вади и в съшия тиган се доливат 2 с.л. мазнина. Слага се арабската питка и се притиска и завърта за кратко, докато хване лек загар. По същият начин направете и втората.

Във всяка питка сложете част от пилешкото, пържени картофи, по 2 резена домат и нарязан на тънки полумесеци лук.

Разбива се сос от киселото мляко и майонезата и се поливат дюнерите. Завиват се и се поднасят с малко кетчуп и горчица.подобни рецепти тук

5 48
4 14
3 5
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (22)

bai_mile70
bai_mile70
06.03.2017 14:01
до всички.не ми разправяйте,че във всички дюнери имало картофи.в класическия дюнер няма.а в Германия забрави да видиш картоф в дюнер.има но е друг вид.за информация съм живял 4 години там и знам как се правят пустите дюнери
1
3
Vildan Ahmedova
Vildan Ahmedova
04.08.2016 10:53
Надявам се да ми остане време да пробвам това, изглежда чудесно
2
0
Джемиле Чешлиева
Обожавам всякакъв вид дюнери!
4
5

Виж всички коментари или напиши такъв