Домашни дюнери

от БогиНовак
31/03/2012
"Веднъж опитали от тези ароматни и вкусни домашни дюнери, повече никога няма да се наредите на опашка, за да си купите отнякъде, честна дума "
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции2 бр.
Сготви+2 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо144 417
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата1017
  • Коментирана21 пъти
  • Рейтинг4,5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Накълцайте ситно пилешкото, поръсете го обилно със сол и черен пипер и след малко го запържете равномерно в тиган със сгорещено олио.

Готовото пилешко се вади и в съшия тиган се доливат 2 с.л. мазнина. Слага се арабската питка и се притиска и завърта за кратко, докато хване лек загар. По същият начин направете и втората.

Във всяка питка сложете част от пилешкото, пържени картофи, по 2 резена домат и нарязан на тънки полумесеци лук.

Разбива се сос от киселото мляко и майонезата и се поливат дюнерите. Завиват се и се поднасят с малко кетчуп и горчица.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 45
4 12
3 5
2 3
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (21)

Vildan Ahmedova
Vildan Ahmedova
04.08.2016 10:53
Надявам се да ми остане време да пробвам това, изглежда чудесно
0
0
Джемиле Чешлиева
Обожавам всякакъв вид дюнери!
3
5
Радомира Михайлова
Станаха супер, само заменихме доматите с кисели краставички според сезона. И без кетчуп и горчица си ги хапнахме.Превърнах соса в чеснов :)
11
4

Виж всички коментари или напиши такъв

Най-популярните рецепти от категорията