Gotvach.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Зелен боб с яйца на тиган

Зелен боб с яйца на тиган

Теодора МещероваТеодора Мещерова
Помощник Готвач
1367812018302
Зелен боб с яйца на тиган
Снимка: Теодора Мещерова
1 / 2
22/10/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • зелен боб - 500 г
  • лук - 1 глава
  • яйца - 3 бр.
  • сол - 2 щипки
  • черен пипер - 2 щипки
  • олио - 50 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете зеления боб и го начупете на две. Лука почистете и нарежете на ситно.

В дълбок тиган сгорещете олиото и запържете лука до омекване.

Когато е готов, добавете и боба и гответе до пълната му готовност.

След това добавете яйцата, разбъркайте добре и гответе още малко до готовност на яйцата.

Подправете със сол и черен пипер и сервирайте.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
52
41
30
20
11
Дай твоята оценка: