Тази рецепта коментираха

Анонимен
никнай
никнай
Омлет с плешко и кашкавал за час и половина!?

Стига сте се вманиачавали в това проклето лабораторно произведено топено сирене .....
26.02.2016 19:21
4
3
Таня
Таня
Много е вкусно
29.03.2015 14:43
8
2
Таня
Таня
проблема не е че са кисели домакини,ами некадърни.ако някога са готвили нещо подобно щяха да се сетят за много неща,които всъщност не са разбрали.да не говорим че листото босилек дето е сложено за украса им се струва че го нямало в тецептата.нямам думи.
17.11.2013 21:44
2
5
1
Покажи всички подкоментари
Румен Велинов
Румен Велинов
Отпреди години имам подобен вариант - Сварява се едно пиле във вода и сол.Накъсва се на парчета и се реди в тавичка. Добавя се и от бульона. Отгоре се реди с парчета пушено сирене и се пече. Може да се постави и малко масло. Това е.
05.10.2013 12:39
3
2
Ирена
Ирена
Драга Валентина, всички рецепти, които се публикуват на сайта, са потребителски. Нашето най-голямо желание е вие, потребителите, да изпращате и авторски форографии, но, уви, в повечето случаи не е така. В тези случаи поставяме художествена фотография, която най-близко отразява готовото ястие, но разминавания са възможни. Защо не опитате тази великолепна рецепта и не снимате готовия резултат ;)))
30.09.2013 10:43
8
2
Критик
Критик
Аман от кисели домакини, които само знаят как да критикуват. Ако която и от двете някога беше "си направила труда" да предложи своя рецепта щеше да е наясно, че има опция да качи и снимки от сготвеното. Но е далеч по-лесно само да критикуваш. Като не ви кефи рецептата Валентина, ми не я правете - защо въобще се занимавате със снимките?!
30.09.2013 10:40
13
2
Валентина Печева
Валентина Печева
Като публикувате някоя рецепта направете си труда поне да я направите и да я снимате, а не да слагате "някакви" снимки колкото да има нещо....
29.09.2013 19:42
2
10
Eva
Eva
Снимката не е от рецептата. Има някакви зелени подправки, които липсжат в рецептата ? Не се вийда никаква залвка от яйца с кашкавал???
25.09.2013 16:11
3
1