Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Да аз правя сладката баница само със захар и яйца и когато се изпече я оставям да се охлади
29.10.2024 14:11
Анонимен
Анонимен
Не съм ял такава,но зная как се прави.Когато се изпече баницата и се охлади се залива със горештия сироп.
11.01.2024 14:04
Анонимен
Анонимен
Любима ми е.Постоянно си я правя
29.12.2023 16:19
2
1
Анонимен
Анонимен
Вместо кис млеко, не става ли с прясно
02.12.2023 23:45
1
Анонимен
Анонимен
Да аз я правя със мляко , студено , захар и яйца , ванилия , става вкусотия , и не я дръж дълго във фурната , щом стегне вади , много е сочна и не слагам сироп , много захар става
10.10.2024 17:58
Анонимен
Анонимен
4 чаши захар? Много е!
31.10.2022 09:40
1
Анонимен
Анонимен
Какво означава. Заливаме студената баница със студен сироп, а пък да я задушим? Нали, за да задушиш трябва все нещо да е топло?
Може да се напише например: След като охладената баница я залеем със студения сироп я оставяме за 1 час да отлежи. Нещо такова!
10.01.2022 22:03
18
6
Анонимен
Анонимен
Като не се отваря-няма коментар
03.11.2021 16:04
1
1