Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Можете ли все пак да дадете ориентировъчно количество подсладител?
За тези, които никога не са ползвали за готвене е много трудно, предвид, че "вкусът" идва след като е изпечен и е твърде късно

Благодаря!
13.04.2023 13:56
2
1
Покажи всички подкоментари
Анелия
Анелия
А ако добавите и по 1с.л. смлени орехи и ленено семе - ще стане още по-хубав
21.12.2014 08:09
3
5
Недялка Маринова
Недялка Маринова
Браво!Стана супер!Аз използвах тази рецепта за основа, като направих малки промени:вместо прясно мляко сложих кисело със 1ч.л.сода и 3 бр нарязани ябълки.Благодаря на създателите.
18.11.2014 13:01
8
1
1
Покажи всички подкоментари