Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Като изстине напълно не се ли реже като торта? Как го прехвърляте в чаши, без да разваляте ефекта?
27.09.2022 15:03
Марияна Петрова Иванова
Марияна Петрова Иванова
Аз също съм от Свищов и когато видях рецептата също доста се зачудих. Сега ми стана ясно:)
02.01.2019 22:17
Теодора Мещерова
Теодора Мещерова
И аз съм от Свищов, но сспециално този крем защо така е кръстен? Кое му е свищовското?
02.01.2019 16:35
1
Нина Тодорова
Нина Тодорова
Така го кръсти преди години братовчед ми, който е от плевенския край. Много харесваше този крем и винаги когато идваше на Свищов майка ми го приготвяше. След време като поотраснахме той си записа от нас рецептата, а отгоре на листчето написа "Крем Свищов" От тогава в нашето семейство му викаме така.
02.01.2019 17:41
2