Всичкият сироп се слага,а лимонов сок се слага за да не се захароса, ако искате може вместо лимон половин чаена лъжичка лимонена киселина.
13.04.2024 23:15
2
Анонимен
А всичкият сироп ли изсипвате върху баклавата?
06.01.2024 21:15
Анонимен
Какво означава в.ч
31.12.2023 16:01
4
1
Анонимен
Водна чаша
03.01.2024 16:14
Анонимен
Чудесна рецепта, само лимона бих заменила с портокал. Но това е въпрос на вкус - с лимон ми нагарча всякаш и на моменти се замислям дали нещо не се е развалила :) . А за почитателите на по ароматни, както е спомента вече канела в орехите и карамфил в сиропа.
08.12.2023 14:56
2
Анонимен
Направих я вчера и направо изби рибата, страхотна рецепта и супер лесна, аз сложих канела в орехите и ще бутна карамфил в сиропа другия път за аромат. Много съм впечатлена защото за пръв път правя баклава и е направо като купешката, божествена!
01.02.2023 07:14
3
1
Анонимен
Става страхотна баклава! Аз добавих към сиропа накрая и настъргани корички от портокал и лимон за аромат.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани