Уникална ! Днес ще приготвям баклавата за втори път ! Благодаря за рецептата !
30.12.2024 10:40
1
1
Потребител#342645
Много съм доволна от описанието и резултата. За първи път правя баклава, стана страхотно.
23.12.2024 14:12
Анонимен
Всичкият сироп се слага,а лимонов сок се слага за да не се захароса, ако искате може вместо лимон половин чаена лъжичка лимонена киселина.
13.04.2024 23:15
3
Анонимен
Рецептата е много добра, но тия кори Гюзел на Белла България не стават, нямат нищо общо с турските кори за баклава. Ония са по-финни, а нашите са по-дебели. Излиза , че Рецептата е реклама на корите. Коментарите на другите участници са много верни и точни.
22.12.2024 23:26
Анонимен
А всичкият сироп ли изсипвате върху баклавата?
06.01.2024 21:15
1
Анонимен
Какво означава в.ч
31.12.2023 16:01
6
1
3
Анонимен
Водна чаша най вероятно
30.12.2024 21:22
Анонимен
Водна чаша е вч
21.12.2024 23:01
Анонимен
Водна чаша
03.01.2024 16:14
Анонимен
Чудесна рецепта, само лимона бих заменила с портокал. Но това е въпрос на вкус - с лимон ми нагарча всякаш и на моменти се замислям дали нещо не се е развалила :) . А за почитателите на по ароматни, както е спомента вече канела в орехите и карамфил в сиропа.
08.12.2023 14:56
4
Анонимен
Направих я вчера и направо изби рибата, страхотна рецепта и супер лесна, аз сложих канела в орехите и ще бутна карамфил в сиропа другия път за аромат. Много съм впечатлена защото за пръв път правя баклава и е направо като купешката, божествена!
01.02.2023 07:14
3
1
1
Анонимен
Купешка? По хубаво от домашното намя! Стига с готови храни от топла точка и сладкарските щандове.
21.12.2024 23:04
1
Анонимен
Става страхотна баклава! Аз добавих към сиропа накрая и настъргани корички от портокал и лимон за аромат.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани