Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Правя си запръжка от брашно и червен пипер. Уникален вкус.
22.09.2023 12:12
3
Анонимен
Анонимен
за постещи и гладни този боб е просто перфектен, стига да имате хубаво кисело зеле. Понякога жената слага и свински кокъл
25.04.2023 20:43
3
Elena Todorova
Elena Todorova
Тази рецепта за боб със зеле е точно като от едно време, всичко друго са модерните измишльотини
28.03.2023 13:05
5
Лиляна
Лиляна
Вкусно...!
20.03.2023 10:26
1
Деси Маринова
Деси Маринова
Майка ми го прави по този начин, вече и аз. Само трябва да се внимава със солта, защото зелето само по себе си е достатъчно солено, поне за мен.
15.01.2016 15:23
9
3
Николай
Николай
Това е основната зецепта,която не се променя.
17.03.2012 18:15
15
2