Страхотен е. Не се въздържах и веднага го направих. Рецептата е много точна, получи се много вкусен, пръхкав, влажен, не сух и ронещ. Такъв остана и на другия ден. Не бях месила с мас, но наистина си заслужава. Отгоре си го намазах с белтък, поръсих с мак и семки но това си е от мен и го залях с останалата мазнина. Тази рецепта отива в тефтера ми. Количеството е колкото да го изпечете в тавата на фурната. Опитайте и ще се уверите. А на баба едно голямо благодаря.
02.09.2021 11:36
Nina Gargova
Страхотна рецепта, получи се невероятно вкусен тутманик!
11.01.2017 10:45
1
Минка Минчева
Много вкусно стана,обаче нямах мас
04.01.2017 17:51
1
1
Ирина Андреева Jolie
Правила съм го няколко пъти.Страхотен е,направо ти се иска да го изядеш целия.Наистина с мас е много по хубав,пухкав и лек.И с масло обаче ми допада :)
13.01.2016 23:35
4
1
Деси Маринова
Вкусът е много по-добър с мас, но когато не разполагаме с такава и олио и/или масло ще ни свършат работа.
12.01.2016 13:13
3
2
Мими
А дали вместо мас, може да добавим повече олио и масло?
11.03.2014 00:12
2
1
1
Tsveta
Можете, но няма да се получи същото. С маста е много по-пухкав и пръхкав, а без нея тутманика дори е по-тежък. По-скоро можете да сложите по-малко мас, но не препоръчвам да я изключвате напълно.
14.03.2014 10:12
Мая
Пробвах го и се получи страхотно вкусен тутманик!Браво на Ардеа ,за прекрасната рецепта!Излапахме го за нула време!
17.02.2014 16:29
4
1
готвач
много вкусен :)
18.01.2014 16:43
7
1
валя
Бихте ли ми обяснили,едно пакетче суха мая ли имате предвид или от тази на кубчета голяма колкото орех
03.01.2014 14:20
2
Tsveta
Точно както е написала Илияна Апостолова - 1 кубче. Но може и с едно пакетче суха мая, също става.
24.01.2014 18:42
1
1
Илияна Апостолова
Щом пише "жива", значи е кубче- 42 гр.
03.01.2014 15:21
6
Илиян Ликов
Уважаема Ардеа,хвала на баба Ви за рецептата,хвала и на Вас,че сте я споделили с нас лакомниците.Трети път го правя и всеки път е по-хубав и по - хубав!!!Весела и щастлива Нова година.
31.12.2013 11:21
7
1
Tsveta
Благодаря Ви за милите думи и безкрайно много се радвам, че Ви е харесал тутманика! Със здраве да си го хапвате, заедно с цялото семейство!
24.01.2014 18:41
2
мони ралчева
леле хайде да ядеме ще го пробвам благодаря
26.09.2013 15:45
1
Илияна Апостолова
Пробвах номера с втасването в тенджера за друга рецепта- наистина е много ефикасно :)
24.09.2013 21:41
3
станчева
обичам истинските тестени изделия.този титманик е един от тях.
24.09.2013 17:48
3
gianna
страхотна рецепта,много добре се получи благодаря.
24.09.2013 17:09
3
Ира
И аз правя подобен тутманик,става страхотен.За втасването го поставям във фурната на печката на 50 градуса,като покривам съда с кърпа.Втасва бързо,но ще опитам и начина на г-жа Иванова,защото ми се струва,че така ще втаса по-бързо...
24.09.2013 15:12
1
teo
страхотен тутманик става.Искам специално да благодаря на Иванова за съвета да втасва в тенджера, много хитро и спестява време. Винаги ще правя така.
15.08.2013 18:38
2
Николова
Моля,пояснете за колко голяма тава е предвидено тестото?Благодаря.
15.08.2013 09:07
Иванова
Аз меся в тенджера.Когато тестото е готово слагам капака и поставям тенджерата в тава с гореща вода.Втасва за нула време.
27.07.2013 11:08
Ани
Рецептата изглежда много изкушаваща.Ще я пробвам скоро.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани