Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#341059
Потребител#341059
Здравейте, искам да попитам.. понеже за пръв път правя сироп от бъз...
Направих по същия начин всичко, с изключение на горноя (последен) слой захар и не сложих тензух ами направо затворих капачката на буркана... Грешно ли съм направила? Годен ли е сиропа за употреба? Да не натровя децата?
Извинявам се за глупавите въпроси, но наистина не знам и много се зачудих....
24.09.2024 13:45
Анонимен
Анонимен
Моят сироп се превърна във сладко от бъзак. Сега ще мога да го слагам в чая и така да го консумира. Прекрасно средство за имунната система и диуретичното.
04.11.2024 09:58
Анонимен
Анонимен
Черен бъз е различно от бъзуняк.
05.09.2024 09:58
2
Анонимен
Анонимен
Здравейте,моя е хванал мухал отгоре нормално ли е
17.10.2023 20:49
1
Анонимен
Анонимен
Правилно сте написали латинското име на бъзунека/Sambucus ebulus) , но българското име е неправилно .Това латинско наименование отговаря на растението Бял бъз.Черният бъз /Sambucus nigra/ e дървовидният.
14.09.2023 16:35
3
1
Анонимен
Анонимен
В други рецепти сиропа стои на тъмно и хладно място, а не на слънце. Може би затова сиропът ви е вкиснал
09.09.2023 14:14
1
Анонимен
Анонимен
Разбърква се за първи път след 15 дни, а след колко дни се прецежда?
09.09.2023 14:13
7
1
Анонимен
Анонимен
След 40 дни се прецежда
16.11.2024 19:00