Тази рецепта коментираха

Анонимен
Лилс1895
Лилс1895
ако ядките на са смлени наапълно на прах ще стане ли ?
12.11.2019 18:14
1
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Мисля, че не би се получило стегнато тесто ако не са добре смлени на брашно ядките. Ако все пак нямате възможност да ги направите на фин прах, сама ще прецените дали след омесване тестото не е твърде меко. Ако е така си добавете малко обикновено брашно и с това предполагам, че би се получило. Само не прекалявайте, защото все пак тестото не трябва да е твърдо, за да се получат бисквитките ронливи и топящи се в устата. И както е описано- стягането става в хладилника- малко е играчка, но си заслужава:)Бисквитките са разкошни! Успех!
12.11.2019 19:38
2
Miss Tasty
Miss Tasty
аз бих сложила вместо какаото на половината смес канела, за да станат два различни вида бисквити. а и канелата е може би най-любимата сладкарска подправка. придава аромат
08.11.2019 22:18
2
1
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Разбира се, че може да си експериментирате на воля :) Когато го сторите, моля, споделете резултата. По принцип рецептата и идеята си е за шоколадови бисквити и ако обичате толкова канела може да си я добавите дори и при наличието на какао. Аз лично не съм почитател на тази ароматна подправка и много рядко я ползвам, само когато е неизбежно, но не и като преобладаваща.
09.11.2019 00:15
2