Аз го направих с краве масло и прясно мляко-стана чудесен;
30.11.2014 16:55
3
2
М.
Оригиналеното име е "Лондонски сладкиш".
25.01.2014 12:38
3
1
elimeli
става хубаво и със сладко от сини сливи и орехи прекрасен сладкиш за тези които много обичат сладко
24.11.2013 19:51
2
Мира
Малко ме притесняват белтъците отгоре.Много бързо порозовяват и времето мисля няма да е достатъчно за убиването на слмонелата/ако има такава/.Може да пробвам отгоре със сметана.Иначе рецептата е супер!
29.08.2013 17:23
3
Маргарита Георгиева
Този сладкиш има и друго наименование-Лондонски квадрати.Наистина с пр,мляко и масло е по вкусен,а освен това върху сладкото се наръсват и на едро орехи и след това белтъците.
03.06.2013 15:34
2
Ели
Този сладкиш става много по-вкусен и изтънчен с прясно мляко и масло (с кисело и олио е като кекс!). Свен това има тънкост при намазването на мармалада - блатът трябва да изтине малко. А белтъците се разбиват с 5-6 лъжици захар. След това се пече на силна фурна 220-230'С и само отгоре. Да ви е вкусно ;)
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани