Тази рецепта коментираха

Анонимен
Катя Лулчева
Катя Лулчева
Да, остават отделени една от друга- вероятно слагаш много от плънката и тя изтича- просто бъди по- пестелива-като навиеш сармичката, трябва да не е препълнена и да не излиза пълнеж то нея, иначе яйцето споява и може би, затова залепват.
28.02.2014 21:26
Катя Лулчева
Катя Лулчева
Благодаря, Бени, за разбирането!Значи... как да ги навиваш- ами, много ми се иска да помогна, обаче не знам как бих могла да го опиша по-добре и разбираемо- може би, е нужно да пратя снимки, обаче не съм правила такива, в процеса на приготвяне.Разчитам само на концентрацията ти- просто сложи от плънката ,само в средата, по цялата дължина на лентата и загъни там където няма плънка,навътре краищата откъм дългите страни, една към друга по около 1,5 см.След това,започни да навиваш откъм късата страна рулце, върху плънката, докато стигнеш другата къса страна- сармичката е готова!
25.12.2013 14:19
1
Покажи всички подкоментари
Ваня
Ваня
Е, това вече е нещо ново и изглежда, а и звучи вкусно, пък и коментарите са така подтикващи да ги направя.... Благодаря предварително и се надявам за празниците да зарадвам семейството си с тази различна рецепта!
23.12.2013 15:01
Катя Лулчева
Катя Лулчева
Значи- в плънката се слага или канела, или какао- не и двете, затова се е получила тъмна- затова , апелирам, да се чете внимателно, и ако има основание, тогава , да се отправят критики!Това съм го правила неведнъж, в продължение на 15 години и не съм имала провал!
10.12.2013 21:41
Бени
Бени
Чудесни се получиха, но се слепиха и ги разрязах на правоъгълници...Обаче...от канелата и какаото плънката става кафява, а на снимката е светла! Просто следващият път ще пропусна какаото и канелата, защото мисля, че са излишни! Иначе са чудесни, благодаря ви!
13.11.2013 19:20
1
Покажи всички подкоментари