Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Ужас. Оцет и захар на лютеница. Никога!
03.10.2021 06:46
2
Потребител#198464
Потребител#198464
Незнам някой от вас дали е пробвал да сложи оцет и захар и тогава да даде мнение? Майка ми и баба ми винаги са я правили така и вкусае неповторим, пикантен, чуден. На салата слагате оцет, на лютеница-не?
25.09.2017 06:16
1
Цвети
Цвети
За първи път чувам оцет на лютиница..и няма и да пробвам така ;)
17.08.2015 14:34
5
2
Наталия
Наталия
Нещо не ми хвана окото. Аз 20 години правя една и съща и щом и снахите ми я харесват, значи си струва загубеното време. Пека чушките и ги обелвам, варя морковите 2 кг. И след това всичко минавам през машинка за месо - чушките, морковите, кромид лук 2 големи глави 1 голям буркан доматено пюре, 2 връзки магданоз, 1 глава чесън - обелен естествено - сол на вкус и след това заливам със сгорещено 250 мл олио. Разбърквам добре, пълня бурканите и стерилизирам само 5 минути.
19.09.2013 17:16
4
1
Румяна
Румяна
За да стане вкусна лютеница трябва пипер и патладжан и да са печени, за оцета напълно забравете. Правих отне ми два дни, но си заслужавше стана страхотна.
19.09.2013 16:49
6
1
разбирач
разбирач
На мястото на домата идва патладжана,който се изпича с чушките и се обелват.Чак сега идва меленето!Доматки може да си изварите 1 комп.буркан.Олио 1/2л.,оцета и захарта изчезват!Сол - на вкус ! Стерилизирането е вярно-5мин.Успех! ;)
18.09.2013 21:37
7
1
fti4ka
fti4ka
РЕЦЕПТА ЗА МЪРЗЕЛИВИ-----------А КЪДЕ Е ПАТЛАДЖАНА?
18.09.2013 20:53
4
2
!!!
!!!
Нещо много сбъркано има в тази рецепта!!!
18.09.2013 20:10
3
1
mary
mary
Ако искате да ядете традиционна и вкусна домашна лютеница чушките трябва да са печени и оцета може да се пропусне! И си освободете един следобяд, защото 2 часа няма да са достатъчни изобщо!
18.09.2013 19:59
7