Тази рецепта коментираха

Анонимен
К К
К К
Хапвала съм и е много вкусна!
17.05.2016 21:29
3
Нини
Нини
Оставяме тортата в хладилника, за да се схване? Горката торта! Не е ли, за да се стегне?
11.09.2014 14:30
7
3
Радмила Стайкова
Радмила Стайкова
защо не мога да видя как се приготвя излизат
ми само необходимите продукти
13.07.2013 13:34
3
enriq
enriq
След колко време се обръща и се слага в хладилника за да се "схване":)?
30.05.2013 09:46
2
7
Петя
Петя
Правила сам я многократно,става бързо и лесно.Наскоро я правих с рула със плодов пълнеж и замених шоколада с плодово желе и желатин,а сметаната -сладкарска.Когато я обърнах и направих малки сметанови спирали и капчица желе.Стана перфектна!
26.05.2013 19:16
1
1
голямо пиле
голямо пиле
Голям фурор направих с тази торта. Можете да си разкрасявате рецептата по много начини. Вчера направих рецептата в малки купички, стана разкошно. Много лесна рецепта.Благодаря!
07.05.2013 08:06
1
1
Еми
Еми
Ако може уточнете грамажа на рулата, в момента има огромно разнообразие от размери :)
30.04.2013 23:18
Моли
Моли
ако някой си спомня тази торта я имаше в сладкарници "Лучано" казваше се АЛБЕНА. страхотна торта !
30.04.2013 21:53
emilia
emilia
Какво значи “шоколадови рула“?
30.04.2013 18:35
7
3
Румяна
Румяна
Благодаря за рецептата! Утре синът ми има рожден ден и тъкмо се чудех какво ново да "спретна".А и според мен този вид рецепти са точно за днешното забързано ежедневие - лесни, не много скъпи и ефектни.
19.10.2012 12:01
Вероника
Вероника
Желатина се слага в една кафена чаша студена вода да набъбне ( става като грис халва), след което на водна баня се бърка постоянно до пълното му разтваряне( водата не трябва да ври). Аз лично след като е набъбнал :) в купа изсипвам завряла вече вода и слагам в нея чашата с желатина, така след като е далеч от огъня няма опасност да се пресече :)
19.06.2012 12:34
sineo4ka
sineo4ka
до тук добре но несте обобщили този желатин в колко вода или там каквото е как се разтваря
28.04.2012 16:52
1
дени
дени
Много лесна и вкусна торта С удоволствие ще я направя пак благодаря че я споделихте с нас
23.03.2012 21:00
Диляна Миланова
Диляна Миланова
Много сладка рецепта, смятам да я направя някой ден. Искрено се смях обаче на последнят абзац и по-точно "Оставете го 2-3 ч. поне в хладилника, за да се схване". От цялото изречение (така интересно конструирано и пунктоационно спазено )кулминацията беше в това: "...да се схване."(6). Иначе рецептата е много добра, но може да направите малко корекции върху текста.
28.09.2011 12:18
1