

Анонимен
Ако сварите картофите, моркова и малка главичка цвекло необелени, после ги обелите и нарежете както се получи, добавите ситно нарязана глава лук и кисели краставички, забъркате всичко това с 1 с.л. гладка горчица, размита в 4с.л.винен оцет и част от разсола на краставичките и обилно полеете с олио, ще получите прекрасна салата Винегрет. Опитайте!
29.11.2024 19:59
3

Наталиа Петрова
този път добавих и лук.
14.01.2016 12:39

макъшка
Да, и се нарича винегрет (руска кухня).
27.10.2011 13:55

Силвия Йотова
Тази салата може да се направи и кисела, вместо сметана се добавят кисели краставички на кубчета и се овкусява с оцет и олио - става невероятна.
25.10.2011 08:58
1