Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Добре де никъде не пишете колко вода.
24.12.2024 17:26
1
Анонимен
Анонимен
При запържването на праза и ориза: Добавете около 1 чаша гореща вода (250 мл), за да може оризът да набъбне леко и плънката да стане сочна.

При варенето на сармите: Добавете достатъчно вода в тенджерата, така че да покрие сармите, обикновено около 3–4 чаши вода (750–1000 мл), в зависимост от големината на тенджерата и количеството сарми.
14.01.2025 18:08

Последно Коментирани

Яхния от спанак с оризЯхнииЯхния от спанак с ориз33
ВИЛИ-Виолета МатеваВИЛИ-Виолета Матева3k24k32k
Елда с броколиЕлдаЕлда с броколи12
Рая АндоноваРая Андонова7985k5k
Яхния с бакла и пресни картофиЯхнииЯхния с бакла и пресни картофи23
Албена Асенова-ПисеваАлбена Асенова-Писева1k13k14k
Дроб сарма за веганиДроб сармаДроб сарма за вегани12
Лилия Цачева/LipodveЛилия Цачева/Lipodve1872k1k
Класически картофен огретенОгретенКласически картофен огретен76
Виктория КонстантиноваВиктория Константинова5435k4k
Постна картофена яхнияЯхнииПостна картофена яхния12
Пламенова КристинПламенова Кристин151551661
Традиционна българска мусакаМусакаТрадиционна българска мусака1236
Ирина Андреева JolieИрина Андреева Jolie2322k4k
Картофена вкусотия с беконЗапеканкиКартофена вкусотия с бекон134
ВИЛИ-Виолета МатеваВИЛИ-Виолета Матева3k24k32k
Мусака с кисело млякоМусакаМусака с кисело мляко54
Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева2k12k15k