Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Здравейте! Искам да споделя моят опит. Тъй като обичам да експериментирам в кухнята и отскоро се стремя да се храня по-здравословно, днес реших да изпробвам тази рецепта. Работата е там, че от друг десерт за моята половинка, ми остана малко сварена тиква /345г/, което почти съответстваше на рецептата. Но това, за което пиша е, че овесените ядки са прекалено много за това количество течност. Сложих точното количество да заври, след което добавих овесените ядки и стана гъста каша, която не само, че не може да се свари, но и не може да се бърка. Съответно започнах да добавям по 50мл течност/ мляко и вода, като ги редувах/, докато стигнах 600мл общо. И все още остана много гъсто и беше невъзможно да се пасира добре. А ако трябваше да се вари и тиквата в това количество?.... щеше да е сурова. Следващия път ще започна със 100г овесени ядки. С две думи има несъответствие в рецептата.
02.03.2025 17:59
1