Тази рецепта коментираха

Анонимен
Дойчин
Дойчин
Във всяко едно "варено", най-вече телешко, зеленчуците се режат на едро...
02.12.2013 14:50
4
Гери
Гери
Точно това е телешко варено. Прекрасно е и аз така го приготвям, но да се слага и зеле за първи път чувам...
23.08.2013 01:39
2
Danie
Danie
Точно такава е технологията за приготвяне на перфектно телешко варено.Зная , че костта е важна и необходима , за да се получи вкусен бульон.Но не е ли по-добре и по-лесно джолана да се обезкости и костта да се сложи в тенджерата да се вари заедно с месото вместо да се реже с трион и не попадат ли дребни костици в супата?
22.08.2013 20:11
1
1
мария богданова
мария богданова
Любимото ми българско варено !

28.04.2013 12:30