Тази рецепта коментираха

Анонимен
Таня Христова
Таня Христова
Печенето на блат от бисквити, смесени с какао, носи голям риск! За 50мин на 170 градуса блатът става горчив и леко прегорял! Според мен ще е по-добре да не се добавя яйце, за да не се пече.
06.03.2021 11:13
Лилия Крайчева
Лилия Крайчева
Това с печенето направо ме уби!Не разбрах какъв е смисъла да слагаме блата в хладилник да се стегне при положение че ще печем,50минути печене на сирене и маскарпоне -това е пълна лудост!Някой правил ли е този сладкиш ? Аз лично не бих
18.10.2016 23:22
3
4
1
Покажи всички подкоментари
Евтини Рецепти
Евтини Рецепти
Разкошно изглежда,ще го пробвам с удоволствие.
15.05.2016 15:11
2
1
Monika Ivanova
Monika Ivanova
мисля, че с това определено ще изненадам довечера домашните :) изглежда невероятно- захващам се :)
07.05.2016 13:30
2
1
Pressy
Pressy
Изглежда страхотно ! Браво ! Ще я изпробвам непременно !
13.03.2016 01:24
1
2
Светла
Светла
Десертът се пече????????!!!!!!!
09.03.2016 23:43
17
4
1
Покажи всички подкоментари
rosi
rosi
zdraveite ,iskam da popitam za yaitsata ostaviat v krema sorovi li?????
09.03.2016 19:30
3
1
Покажи всички подкоментари
Ирина
Ирина
Обикновенни бисквити ли се използват?
09.03.2016 12:53
1
1
Покажи всички подкоментари
Потребител#165089
Потребител#165089
Направих го, страхотен е! Вкусотийка :P
29.02.2016 19:59
11
3
Покажи всички подкоментари
Miglena Tomova
Miglena Tomova
Kakvi biskviti da izpolzvam
10.09.2015 23:32
10
2
Sisi Antova
Sisi Antova
Лесен!
17.08.2014 08:28
2
Тина
Тина
Работя в Испания. От време , на време и приготвям по някоя вкусотия ,от БГ
21.02.2014 15:58
2
Тина
Тина
Страхотен е!!! Моите момчета и съпругът ми,го харесаха много. Но шефкатата и колежките от сладкарницата останаха....
Възхитени...
21.02.2014 15:56
2
Тина
Тина
Мисля днес да го направя..
21.02.2014 12:10
5
1
1
Покажи всички подкоментари
Тина
Тина
Някой направи ли го вече
21.02.2014 12:08