Тази рецепта коментираха

Анонимен
Таня Христова
Таня Христова
Печенето на блат от бисквити, смесени с какао, носи голям риск! За 50мин на 170 градуса блатът става горчив и леко прегорял! Според мен ще е по-добре да не се добавя яйце, за да не се пече.
06.03.2021 11:13
Лилия Крайчева
Лилия Крайчева
Това с печенето направо ме уби!Не разбрах какъв е смисъла да слагаме блата в хладилник да се стегне при положение че ще печем,50минути печене на сирене и маскарпоне -това е пълна лудост!Някой правил ли е този сладкиш ? Аз лично не бих
18.10.2016 23:22
3
4
1
Мария
Мария
Пекла съм с крема сирене и яйце, не виждам причина да не стане и с маскарпоне, пече се заради яйцата, макар 50 минути да е много за моята печка, но всяка е различна. А за стягането, прави се, за да не се разрони блата при мазане с крема, но, ако се прави внимателно, няма нужда от охлаждане. Не е нужно да сме толкова критични към всичко, което не сме пробвали или не отговаря конкретно нечии вкус...
20.12.2016 15:57
7
Евтини Рецепти
Евтини Рецепти
Разкошно изглежда,ще го пробвам с удоволствие.
15.05.2016 15:11
2
1
Monika Ivanova
Monika Ivanova
мисля, че с това определено ще изненадам довечера домашните :) изглежда невероятно- захващам се :)
07.05.2016 13:30
2
1
Pressy
Pressy
Изглежда страхотно ! Браво ! Ще я изпробвам непременно !
13.03.2016 01:24
1
2
Светла
Светла
Десертът се пече????????!!!!!!!
09.03.2016 23:43
17
4
1
Мария
Мария
Да, както има безброй рецепти за баница, така и за чийзкейк. Този се пече заради яйцата. Малко мисъл, ама навреме...
20.12.2016 16:00
4
rosi
rosi
zdraveite ,iskam da popitam za yaitsata ostaviat v krema sorovi li?????
09.03.2016 19:30
3
1
Д.Кръстева
Д.Кръстева
Роси,вие сте пропуснала да прочетете последния ред от рецептата - пече се около 50 мин. на 170 градуса.
10.03.2016 20:47
Ирина
Ирина
Обикновенни бисквити ли се използват?
09.03.2016 12:53
1
1
Д.Кръстева
Д.Кръстева
Аз го правя с бисквити "Роден край". Понякога смесвам по една опаковка какаови с другите - с масло.
10.03.2016 20:50
1
Потребител#165089
Потребител#165089
Направих го, страхотен е! Вкусотийка :P
29.02.2016 19:59
11
3
Потребител#165089
Потребител#165089
Здравейте, извинявам се за закъснението с което отговарям, но отдавна не бях влизала в профила си.
Следвах рецептата дословно, даже съм качила и снимка. На мен също ми се стори странно, но ви уверявам че резултата е много добър.
Аз използвах какаови бисквити и не помня колко го пекох, но според мен и 15-20 минути са достатъчни, все пак само за яйцата.
Пробвайте го, много е вкусен!
13.04.2016 12:42
6
1
Светла
Светла
Рали как го направи много ме впечатли рецептата, но пише че се пече. Струва ми се нереално - бисквитен блат с два вида сирена да се пече.
09.03.2016 23:45
4
Веси
Веси
Какви бисквити използва и наистина ли го пече 50 минути?
09.03.2016 15:09
1
Miglena Tomova
Miglena Tomova
Kakvi biskviti da izpolzvam
10.09.2015 23:32
10
2
Sisi Antova
Sisi Antova
Лесен!
17.08.2014 08:28
2
Тина
Тина
Работя в Испания. От време , на време и приготвям по някоя вкусотия ,от БГ
21.02.2014 15:58
2
Тина
Тина
Страхотен е!!! Моите момчета и съпругът ми,го харесаха много. Но шефкатата и колежките от сладкарницата останаха....
Възхитени...
21.02.2014 15:56
2
Тина
Тина
Мисля днес да го направя..
21.02.2014 12:10
5
1
1
Аййй
Аййй
Чакам за коментара ти! Имам ти вяра !
21.02.2014 12:25
1
Тина
Тина
Някой направи ли го вече
21.02.2014 12:08
Саня
Саня
Непременно ще се пробва :)
20.02.2014 17:34