Супер рецепта. Поздравления! Много е лесно и вкусно!
10.07.2013 13:49
2
Надя
Рецептата е уникална, но моята фурна е стара, с изтъркани символи и като цяло е под всякаква критика - пече силно отгоре, слабо отдолу, изобщо, 3 часа го мъчихме тоя сладкиш и накрая стана една твърда смес като бисквити отгоре и като брауни отдолу :D но уникално вкусна, ние използвахме по-малко какао, но 2 шоколада, вместо един и натрошихме 1 пакет сурови ядки микс - лешник, бадем, кашу, стафиди и червена боровинка - стана жестоко. Накрая сервирахме с топка сладолед - ванилов с шоколадов топинг (просто такъв имаше в магазина):) Препоръчвам комбинацията горещо - студено :)
11.02.2013 13:03
3
Ивелина
Супер е!Само тази рецепта използвам.Може да се пече и 35 мин.
02.11.2012 17:29
iv
моят стана малко блед, не е толкова кафяв...иначе сега се пече, после ще го пробваме
26.10.2012 18:13
анонимен
Много добре се получи и сме смого доволни :)
08.09.2012 17:16
Вики
Много добра рецепта. 2 пъти го правя, става супер и обирам точките.
31.05.2012 18:01
охобохо
моя опит показа че сух става като бъркаш яцата и маслото на огъня, ак
само разтопиш маслото и бъркаш и добавиш малко вода в яйцата със захар
тогава става по сочен, другото е бакпулвера да е малко повече. А сладкиша е страхотен благодаря!
31.03.2012 09:37
герганчето
зна4ии.. рецептата е много добра !! :) аз го направих без орихи , защото ги мразяя .. но стана простоо уникаленн !! :) ии за спора горе БРАУНИ се пише
08.01.2012 17:08
гери
Аз го пека 40 минути. Като изстине се реже лесно и не става прекалено сух или мек. Страхотна рецепта. Любимият ни десерт. =)
15.08.2011 11:45
МИра
Някой може ли да ми даде съвет как да го направя така, че да може да се реже, защото на мен ми става един мек такъв.
18.06.2011 10:19
оля
"брОуни" абе ти ?!...не знам чак как да си изразя емоцията предизвикана от тази "адекватна" и "грамотна" забележка.
15.05.2011 17:32
Мила
Брауни е от английското brown, но четем браун. Подобри си английския.
15.05.2011 16:33
1
Ирина
Сух ли ? На мен винаги ми става течен, вече се чудя как да го направя да е по-сух и да се реже на парчета. Иначе е страхотет сладкиша. Правила съм го и с вариант шоколада и маслото да се стопят със захарта и тогава да се прибавят към маслото, пак става чудесно.
14.05.2011 12:43
Зорница Йорданова
Това е любимият ми сладкиш! Единствено намалих количеството наполовина на захарта и какаото. Получи се голяма вкусотия.
25.04.2011 22:30
цвети
Страхотен. Горещо го препоръчвам.
06.04.2011 14:01
лили
Любимият ми сладкиш, но моят съвет е да го печете по-малко, за да остане сочен. Иначе се получава ронлив и леко сух.
моят стана малко блед, не е толкова кафяв...иначе сега се пече, после ще го пробваме
само разтопиш маслото и бъркаш и добавиш малко вода в яйцата със захар
тогава става по сочен, другото е бакпулвера да е малко повече. А сладкиша е страхотен благодаря!