Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ema
Ema
Борков, Берлин ли имате предвид, той е близо до Мюнхен, ако не се лъжа?!
09.04.2012 19:23
Борков
Борков
Баш Квачка си е според мен, като пернатото дето все мъти, а главата му нищо не ражда...хахаха:) И като сме тръгнали да споделяме...аз съм бил в няколко града до Мюнхен!
06.04.2012 09:38
Ema
Ema
А как се изписва Квачка / не е квачка като обидната дума или?/? Мечен била съм в Мюнхен веднъж.
06.04.2012 05:59
Мечен
Мечен
Майонеза "Квачка" е най-изнасяната българска майонеза. Знам, че в България може да се намери само в ЦУМ. Иначе в Мюнхен се продава във всеки втори магазин.
05.04.2012 22:08
Ема
Ема
Благодаря! Между другото си права- блондинка съм / не съм естествена за жалост/. Ама това за майонезата истиан ли е, защото питах в магазина до нас и жената каза ' Трапезна ли имате предвид?' / не беше чувала тази марка. Напраих соса и е хубав с Трапезна. Но още е в хладилника- за какво се използва? моля за отговор!
05.04.2012 13:48
еф
еф
Ема, ти явно си блондинка - пише 1-2 стръкчета магданоз, разбирай на вкус. Ти даже може да сложиш 1 връзка ако искаш! Кромидът се пасира в общи линии и се обърква към майонезата, към която смес се добавя всичко останало...И за да си напълно доволна - майонезата е марка "Квачка". Успех в бъдещите ти кулинарни начинания! А ако още нещо ти е неясно, питай пак, че с теб е забавно :)
02.04.2012 17:52
Ema
Ema
И на мен ми се струва объркана- неясно количество: " 1- 2 стръка", лукът пък например 1 глава и кромид отделно ли е, майонезата каква марка е, за какво се използва точно?
02.04.2012 16:01
калинка-малинка
калинка-малинка
Към Константин: Какво значи: "но не е 100 процента вярна."?
Бихте ли пояснили?
Благодаря ви.
31.03.2012 13:47
Константин
Константин
Благодаря ви за рецептата, но не е 100 процента вярна.
13.11.2011 12:54