Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Къде е червения пипер на люспи?
14.01.2024 17:37
2
Анонимен
Анонимен
Не се ли слага и червен пипер?
26.11.2023 14:30
1
Анонимен
Анонимен
Бобо
26.11.2023 14:29
Димитрова
Димитрова
От много години правя ,,бански старец ,, по тази рецепта и не живея в планината ,но става невероятно вкусно!
18.10.2013 12:34
1
я не се занимавайте с непознатото - опоз
я не се занимавайте с непознатото - опоз
Бански старец се прави от най-хубавото месо и не се пълни в шкембе. Ако не сте от високата планина, не се хабете - няма да стане, ще мухляса.
07.03.2011 16:35
3
Райчева
Райчева
Глупости.
Никога, явно, не сте виждали на живо как се прави Бански старец. За целта трябва да влезете, в която и да е къща в Банско около Коледа и то, ако е достатъчно студено навън.
Всичко друго за нарязването на месото на колелца и др. измишльотини правят от този месен уникат бански старец, но от БАН.
03.11.2010 19:15