Браво на Звездев...всички рецепти са достъпни и вкусни .благодарим ти от сърце
09.01.2024 12:45
Юлия Начева
Това е рецептата от опаковката на корите . Аз я правя на отделни дълги банички - така има хрупкави повече краища / за които се караме в къщи - даже някой се изтарикатява да ги изреже скришом /. Мои подобрения - наполовина или около 300 грама извара . Лъжица захар. Баницата се залива с останалата част от сместта
28.02.2020 17:17
1
Таня Иванова
От както я направих за първи път мъжът ми и дъщеря ми я искат през ден. Просто е уникална.
26.04.2017 22:36
1
Потребител#176753
Става много вкусна! Гласувам с 5!
14.09.2016 17:31
Ваня Георгиева
С одринските кори баницата става по пухкава и плътна.И насища повече докато другите са само хрупкаш нещо но пък вкусни.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани