Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Ако го изсипите в тава и го пъхнете във фурната докато остане на мазнина,ще си оближите пръстите!
20.01.2023 22:31
2
Анонимен
Анонимен
Боб с чубрица за пръв път правя.
Добавих малко джоджен и сух магданоз. Доволен съм!
11.01.2023 10:57
1
Потребител#268223
Потребител#268223
Ако сложите сол в началото на готвенето на боб - по-бързо ще сварите камъни :)
21.05.2021 13:01
2
AneliaStefanova
AneliaStefanova
Баба ми добавя чубрица и джоджен на боба и се получава страхотен вкус!
Иначе до преди време и на мен ми беше странно да се сложи чубрица на боб.
10.06.2020 05:22
1
1
Потребител#257679
Потребител#257679
Чубрица...на боб...и в същото време нито лист джоджен...
06.06.2020 07:45
1
Ирина Маринова
Ирина Маринова
Много ми харесва рецептата. Звучи много вкъсно.
07.09.2016 06:46
6
6