Рецепти
Мрежата
Статии
Игра
Магазин
1
Вход
Gotvach.bg
»
Рецепти
»
Ястия с месо
»
Свинско месо
»
Яхнии
»
Боб яхния със свинско
»
Коментари
Рецепта
Снимки
3
Сготвена
15
Рейтинг
4
Коментари
6
Подобни
24
Рецепти на Деня
32
Тази рецепта коментираха
Откажи
Коментирай
Анонимен
Ако го изсипите в тава и го пъхнете във фурната докато остане на мазнина,ще си оближите пръстите!
20.01.2023 22:31
3
Анонимен
Боб с чубрица за пръв път правя.
Добавих малко джоджен и сух магданоз. Доволен съм!
11.01.2023 10:57
1
Потребител#268223
Ако сложите сол в началото на готвенето на боб - по-бързо ще сварите камъни :)
21.05.2021 13:01
2
AneliaStefanova
Баба ми добавя чубрица и джоджен на боба и се получава страхотен вкус!
Иначе до преди време и на мен ми беше странно да се сложи чубрица на боб.
10.06.2020 05:22
1
1
Потребител#257679
Чубрица...на боб...и в същото време нито лист джоджен...
06.06.2020 07:45
1
1
Ирина Маринова
Много ми харесва рецептата. Звучи много вкъсно.
07.09.2016 06:46
6
6
Подобни рецепти
‹
›
Свинско с картофи и зелен боб яхния
9
2
Свинско с боб папуре (Какарчи-яхния)
Боб яхния със свинско филе
Мераклийска боб яхния със свинско
1
4
Яхния със свинско и зелен боб в мултикукър
2
Яхния свинско с грах
2
4
Последно Коментирани
Кебап
Винен кебап в мултикукър
4
2
Monika Ivanova
456
2k
2k
Зеле
Ароматно прясно зеле със свинско
1
1
Деси
3
23
22
Кебап
Тепси кебап по Пазарджишки
3
1
Диана Андрова
157
562
823
Гювечета
Гювечета по нашенски
4
8
Renkata
41
314
680
Пържоли
Свински пържолки с мед и соев сос
25
14
Rosi Stoyanova
1k
4k
14k
Ориз на фурна
Най-вкусният ориз на фурна със свинско месо и гъби
6
2
Sevdalina Irikova
896
8k
7k
Шницели
Караджорджевски Шницел
7
1
Yordanka Kovacheva
3k
37k
28k
Пържоли
Бързо мариновани свински пържоли на скара
4
1
Зори
1k
11k
12k
Зелен Фасул
Зелен фасул с кюфтенца
1
1
Илияна Димова
1k
4k
6k
Свинско печено
Свински джолан с картофи
5
3
Fat Berta
2k
5k
27k
Свинско печено
Печен джолан на фурна в ресторантски стил
3
1
The Fire Lion
37
261
361
Яхнии
Картофена яхния със свинско
88
30
Rosi Trifonova
1k
8k
38k
Добавих малко джоджен и сух магданоз. Доволен съм!
Иначе до преди време и на мен ми беше странно да се сложи чубрица на боб.