Тази рецепта коментираха

Анонимен
никнай
никнай
Наистина е добро но само при положение че се прави през зимата в камина с водна риза и с фурна, в нея иначе не се изплаща.А и 8 часа са си доста време за приготвяне на кондензирано мляко.
Ако имате време и камина ви го препоръчвам вместо да ползвате това от магазина.
За кафе е добре но да се пие не е много за препоръчване особено ако трябва да ходите някаде извън дома ....
31.01.2016 00:13
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Какъв му е вкуса?
27.01.2016 14:48
1
Татьяна Балова
Татьяна Балова
Оооох, все едно ме питаш какъв му е ароматът на Шанел № 5! Вкусът му прилича на вкуса на слабо кондензираното холандско мляко в куйтийки. Плътен, много леко сладникав, много леко, почти недоловимо соленичък, ароматът му е много апетитен - на нещо като сметана, но по-особен... Абе уникална работа!
27.01.2016 15:51
2
Маргарита
Маргарита
жалко че бавно става :)
27.01.2016 14:17
1
Татьяна Балова
Татьяна Балова
Еее, банална мъдрост: хубавите работи бавно стават. Благодаря за отзива
27.01.2016 14:40
1
Ирина Андреева Jolie
Ирина Андреева Jolie
И аз не съм чивала до сега.Много интересно :)Браво!
27.01.2016 14:13
1
Татьяна Балова
Татьяна Балова
На руски се казва "Топльоное молоко" и дори се продава в магазините като обикновеното мляко, само че не е толкова качествено. Традиционен руски селски продукт, правели са го в руската печка и в чугунено гърненце.
27.01.2016 14:41
1
Маргарита
Маргарита
за първи път го чух
27.01.2016 13:38
1
Татьяна Балова
Татьяна Балова
Много интересно, нали? Аз го научих в Русия и много го харесах, а после се поинтересувах как се прави. Благодаря за отзива.
27.01.2016 14:42
1