Не е хубаво,не си хабете продуктите.Не може да се яде.
29.10.2022 22:14
1
1
Анонимен
В отделен съд разбиваме киселото мляко, брашното, сол на вкус и настърган кашкавал.
С половината от така получения сос заливаме карфиола, поръсваме с галета и заливаме с останалия сос.
Г-жо на вас ако ви са получи соса - евала. Аз го направих по вашите упътвания. Голям боклук се получи. Мерси. В друг сайт намерих как се прави точно соса.
С половината от така получения сос заливаме карфиола, поръсваме с галета и заливаме с останалия сос.
Г-жо на вас ако ви са получи соса - евала. Аз го направих по вашите упътвания. Голям боклук се получи. Мерси. В друг сайт намерих как се прави точно соса.