Тази рецепта коментираха

Коментари (11)

никнай
никнай
19.02.2016 19:55
Няма лошо, стават а и нали си новак ще ти се размине.

Само няколко предложения от мен - спри се само на домате или само на доматено пюре,замести моркова с чесън и го прибави накрая заедно с босилека към соса.
Не слагай олио във водата за варене - ако някой италианец го види ще изпадне в истерия.
Приеми съвета на Деница и мама и готовата порция я поръси с пармезан, пикорино или грана падано.
Неслушай диди и неразваляй това което ни поднасяш с някакви купешки продукти бъкани с Ета.
5
1
Краси
Краси
18.04.2015 19:40
Страхотна рецепта става бързо и е много вкусно :*
2
2
Маги
Маги
16.04.2015 15:20
станаха много вкусни, аз добавих и малко гъби и 2 скилидки чесън
2
1
Георги
Георги
03.11.2014 20:39
Станаха страхотни спагетите !!!
3
1
Ивета
Ивета
14.09.2014 11:06
Може ли вместо доматено пюре да сложим Лютеница?
5
3
Ancona
Ancona
20.11.2016 17:25
Лютеницата не е позната в Италия. Може с всякакъв вид домати
0
0
диди
диди
06.04.2014 09:46
стават и със сос от кауфланд
1
2
dks
dks
15.11.2014 11:15
Хаха, Диди сигурно си корифей в говенето. :)
1
0
мама
мама
11.03.2013 18:16
много са тежки стават по леки ако се сложи само домати и босилек и врат 5-6 минути накрая се поръсват с пармезан
6
0
Ивелина
Ивелина
29.12.2012 19:52
Може ли вместо пюре от домати да се сложат домати от буркан?
4
1
диди
диди
06.04.2014 09:42
може
3
1
didi
didi
06.04.2014 09:40
диди
2
0
Деница
Деница
16.08.2012 12:59
Не ти харесаха, 'щото си тъпа шунка и сигурно не си сложила настърган пармезан отгоре. Хора, спагетките са супер с изключение на моркова, който може да се пропусне.
4
12
Ана
Ана
27.03.2012 20:26
Не ми харесаха.
3
6