Много зле според мен часовете и градусите грам не са верни
18.01.2019 17:16
3
1
Владислав Димитров
Направих всичко пекох го 4ч и 30 мин на тази температура и когато отворих гювеча всичко беше сурово, доправих си го на по силна температура
18.01.2019 16:46
5
1
1
Венко
Пекох на 160 градуса 3 часа и стана чудесно и не съм слагал зеленчуков бульон.
21.02.2021 20:40
1
Таня
Стана чудесен ! Вместо балканска ръсеница добавих мащерка и парчета луканка ! Благодаря за рецептата , определено ще я ползвам и за напред !
13.01.2017 04:54
5
3
Потребител#165089
Аз ползвах полуготов боб за улеснение и поспестих някоя и друга подправка, но като цяло стана уникално вкусен, което се дължи на сушената чушка и готвенето в гювеч. Ням!
13.04.2016 13:13
3
1
никнай
Деси, няма лощо бобеца си е класика и любим на много хора но те моля да се спреш само на една подправка.
Многото подправки неозначава по-добър вкус и аромат.
И питай баба си за да ти каже че тая "Балканска ръсеница" си е най обикновена шарена сол и че "бульон - 2 бр. зеленчукови" в никакъв случай не му е мястото е боба и в което и да е друго ястие, също че на зехтина също не му е мястото там.
Като оставим на страна космическото времетраене и малките недоразумения с подправкитв рецептата ти е добра и си заслужава - само за това че е в гювеч .
12.02.2016 20:12
26
3
1
Desislava Evtimova
Рецептата си е точна и жалко , че няма как да пробвате, и винаги бих го правила точно и само по тази рецепта :)
Многото подправки неозначава по-добър вкус и аромат.
И питай баба си за да ти каже че тая "Балканска ръсеница" си е най обикновена шарена сол и че "бульон - 2 бр. зеленчукови" в никакъв случай не му е мястото е боба и в което и да е друго ястие, също че на зехтина също не му е мястото там.
Като оставим на страна космическото времетраене и малките недоразумения с подправкитв рецептата ти е добра и си заслужава - само за това че е в гювеч .