Тази рецепта коментираха

Анонимен
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Джеми,няма да споря,това е лично мое мнение и не те ангажирам с него,тези кръгове по палачинката стават единствено и само на сач,с помощта на черпака,който разстила сместа върху сача и не може да ме убедиш че са правени в тава.
25.02.2016 12:19
1
Джемиле Чешлиева
Джемиле Чешлиева
Не се и опитвам да те убеждавам. Всеки има различно мнение. Никой не може да знае кой с какво разполага в кухнята.
25.02.2016 12:26
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Моите уважения,мила,но това са катми(палачинки),правени на сач,купени и снимани,в тава или тиган няма как да се покажат типичните кръгове по основата на палачинката.Точно такива си купувам от морето,а сега ги правят и в Аладин
25.02.2016 11:03
1
1
Джемиле Чешлиева
Джемиле Чешлиева
И моите уважения скъпа, но лично вкъщи са правени. В моя край няма откъде да си купиш готови.
25.02.2016 12:14