Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Не съм голям фен на сладко и солено, станах фен като по-голяма, но тези макарони винаги съм ги яла по един начин и последната мода да мязат на крем карамел - лично на мен не ми допада.

Аз варя макароните, а в канче топля мляко с масло. Яйцата ги омешвам при вече леко изстиналите макарони със сирене, и като поизстине млякото с маслото го наливам в тавичката при макароните, яйце, вече нароненото сирене.
Омешвам всичко и пека.
Като започне да се зачервява - ръся захар отгоре - мускавадо и лъжица обикновена.
Запичам още докато захарта се разтопи по макароните отгоре.
25.01.2023 22:36
1
Анонимен
Анонимен
Не съм голям фен на сладко и солено, станах фен като по-голяма, но тези макарони винаги съм ги яла по един начин и последната мода да мязат на крем карамел - лично на мен не ми допада.

Аз варя макароните и в канче топля мляко с масло, яйцето/яйцата ги омешвам при вече леко изстиналите макарони и като поизстине млякото с маслото го наливам в тавичката при макароните, яйце, наронено сирене. Омешвам всичко и пека. Като започне да се зачервява - ръся захар отгоре - мускавадо и лъжица обикновена. Запощипаммоще докато захарта се зарязтапя по макароните отгоре.
25.01.2023 22:29
1
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Ами, то в сиренето им е чара :)
26.02.2016 18:06
2
Йорданка Тасева
Йорданка Тасева
Радвам се, не всеки ги обича със сирене , но и аз така ги харесвам
26.02.2016 17:54
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Любимите макарони, много ги обичам особено топлички. :)
26.02.2016 17:01
1