Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
За ябълките пробвайте с карамел на тавата, масло, ябълките и отгоре кексовата смес. Обръщане на сладкиша след изстиване и декорация по желание
28.02.2016 22:59
1
Йорданка Тасева
Йорданка Тасева
аха ясно, благодаря много, щях да изхабя ябълките :)))
28.02.2016 22:55
1
Анонимен
Анонимен
Моля:) Изхранвам 3-ма мъже у дома и съм се научила да бъда практична..С малко усилия да постигам максимален резултат
28.02.2016 22:57
1
Анонимен
Анонимен
тази рецепта е подходяща за мек и сладък плод:)
28.02.2016 22:53
Йорданка Тасева
Йорданка Тасева
вместо круши може ли да ползваме ябълки )))
28.02.2016 22:49
1
Анонимен
Анонимен
Ябълките са по- твърди и няма да се получи същия ефект. Мога да дам друга рецепта с ябълки, но тогава се пекат заедно с тестото, в карамел и сладкиша се обръща. В този случай ябълките омекват и са вкусни.
28.02.2016 22:51
1