Тази рецепта коментираха

Анонимен
Stefka Doncheva Doncheva
Stefka Doncheva Doncheva
Не робувам на предубежденията за МВ и от години я позвам непрекъснато. Семките пека само в нея. Трябва да прецените количеството и времето, според специфичните възможности на фурната. Аз около 10 шепи пека 3 пъти по 2 мин. на 100% мощност и разбъркване. Наскоро открих, че, ако повдигна съда с около 1 см. (подлагам стъклено капаче или чинийка в средата) семките се изпичат по-равномерно, не залепват и стават по-вкусни. Моята фурна е старичка и импровизирам.:)
12.07.2018 16:55
1
ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
Браво, и аз харесвам в печка да се пече във фурната,а не в мв защото не я харесвам с това облъчване
10.03.2016 21:01
2
Сия Рибагина
Сия Рибагина
и аз ги правя с брашно,но слагам равна супена лъжица сол и си ги пека в печката,като ги разбърквам от време на време
09.03.2016 23:42
1
1
Покажи всички подкоментари
Aneliya Shishmanova
Aneliya Shishmanova
Бях изключително очудена от факта, че в рецептата се използва брашно, но се оказа, че стават не само много вкусни, но и чрез него (брашното) солта се разпределя идеално по семките ;)
09.03.2016 20:24
1
1