Какво стана с оригиналната снимка?Има ли начин да се види?
27.10.2013 16:46
Яна
Здравейте, след 1 час бъркане плътността на "кремът" е същата като на вода.
22.10.2013 22:33
2
1
Юлия
Този крем по външен вид /за жалост само по описание/ много ми прилича на торта "Рейнбоу",която съм правила за рожденни дни у дома.Много е атрактивна и изненадваща,когато се разреже!Вероятно и кремът е такъв!Има ли начин да се покаже оригиналната снимка?Много съм любопитна!
19.10.2013 21:09
2
Катя Лулчева
Естествено, че няма нищо общо- бях изпратила истинската снимка на крема, и тя стоя известно време към рецептата, обаче незнайно защо админите на сайта са я подменили с тази атрактивна, но изключително неподходяща фотография.Вероятно така се случва с болшинството от рецептите- нека не обвиняваме авторите за несъответствията!
14.10.2013 19:53
1
От мен
Какво общо има крема с качената снимка към рецептата ?
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани