Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
добавих и една скилидка настърган чесън към сместа и стана още по уникален
06.07.2023 23:12
1
Потребител#326781
Потребител#326781
Малко ще.ми е
16.03.2023 17:56
Анонимен
Анонимен
Здравейте,колко е голям омлета?
07.03.2023 10:45
1
Покажи всички подкоментари
Потребител#314134
Потребител#314134
Страхотен!
29.04.2022 09:56
Тиквичка
Тиквичка
Изключително вкусен омлет, който приготвях в детството си на майка ми и и го поднасях, когато се връщаше от работа. Много вкусни са също вариантите с натрошено сирене, вместо с шунка, или с настърган кашкавал. И в двата случая плънката се добавя малко преди омлетът да се е изпържил до готовност, после се захлупва и се пържи още една-две минути максимум. Така кашкавалът или сиренето леко се разтапят и става едно божествено и много лесно всъщност за приготвяне лакомство.
07.09.2013 20:42
7
2
Чревоугодничка
Чревоугодничка
Днес го направих, но добавих за всяко яйце по 1 лъжица вода. Стана пухкав и вкусен.
19.07.2013 14:17
7
1
Гошо
Гошо
Много вкусно
14.06.2012 11:35
3