Начин на приготвяне
Сушеният лук се слага в гювечета - по 1 с.л. в гювече.
Залива се с олио, като цялото гювече се намазва с олио.
Сиренето се нарязва на малки парчета.
Слага се един ред сирене.
Доматът се измива много добре и се нарязва на кръгчета.
Върху сиренето се слага едно кръгче домат.
Отгоре се слага парчета сирене и най-отгоре се слага кръгче домат.
Поръсва се с черен пипер и се залива с 1 с.л. разтопено ГХИ всяко гювече.
Гювечетата със сирене се пекат 20 мин на 220 градуса на горен реотан.
Яйцата се разбъркват на пяна.
След като доматите са запечени, гювечета се заливат с разбитите яйца.
Гювечетата със сирене и домати се пекат 10 мин на 180 градуса.
Като изстинат, се обръща в чиния и се сервира с печена люта чушка.