Сега Аз ще ви кажа едно погодно и много вкусно ястие.
ПИКАНТЕН ГЪБЕН ОРДЬОВЪР
500гр пресни печурки
черен и червен пипер
пикантина или сол
връзка копър и магданоз
чесън на прах
500 гр заквасена сметана
Гъбите трябва да са по-мънички,защото се задушават цели.Задушават се в малко олио и една супена лъжица маргарин.След като гъбите се задушат се поръсва с пикантина/сол на вкус,пикантен червен пипер,слага се и черния като непрекъснато се размешват в тигана,накрая се слага чесъна на прах,и до 5 се изсипва сметана при непрекъснато буркато и предястието е готово.Като се премести от котлона и порцийте се сложат отгорен се поръсва с нарезаните на ситно копър и магданоз. :)
Надявам се да съм ви била полезна.
Бон Апети :)
12.12.2012 19:36
10
2
Мария
Аз съм приготвяла и с течна, и с заквасена - винаги са перфектни
ПИКАНТЕН ГЪБЕН ОРДЬОВЪР
500гр пресни печурки
черен и червен пипер
пикантина или сол
връзка копър и магданоз
чесън на прах
500 гр заквасена сметана
Гъбите трябва да са по-мънички,защото се задушават цели.Задушават се в малко олио и една супена лъжица маргарин.След като гъбите се задушат се поръсва с пикантина/сол на вкус,пикантен червен пипер,слага се и черния като непрекъснато се размешват в тигана,накрая се слага чесъна на прах,и до 5 се изсипва сметана при непрекъснато буркато и предястието е готово.Като се премести от котлона и порцийте се сложат отгорен се поръсва с нарезаните на ситно копър и магданоз. :)
Надявам се да съм ви била полезна.
Бон Апети :)