Тази рецепта коментираха

Анонимен
Yana G.
Yana G.
Става страхотна, ако краставичката също се настърже вместо да я режем на кубчета пак се получава много интересно. А моркова придава още по интересен цвят, а и вкус.
11.05.2016 09:06
Потребител#169755
Потребител#169755
Чудесна рецепта !
29.04.2016 14:58
Потребител#167230
Потребител#167230
ne sam probval takava salata no 6om gotvi valq trqbva da e varxat
27.04.2016 22:25
Потребител#164955
Потребител#164955
Трябва и аз да опитам.
27.04.2016 19:27
Потребител#163909
Потребител#163909
Принципът е на Мечо Пух - колкото повече - толкова повече. Но се и внимава да не стане буламач, който никой няма да яде.
27.04.2016 11:56
Valentina Psaltirova
Valentina Psaltirova
Винаги може да се експериментира. Нагърбила съм се да разнообразявам менюто вкъщи. Семейството ми е голямо - 4 поколения.
27.04.2016 09:48
Биляна Владова
Биляна Владова
до сега не съм пробвала с морков, звучи интересно
27.04.2016 09:30