Рецептата е добра. Едно не разбирам! Всички сме наясно, че тези рецепти са висококалорични, а почти всеки спазва някаква диета уж за нещо. Защо не предлагате рецепти които да са балансирани и здравословни.
22.06.2024 16:04
1
Анонимен
Вкусно стана, ще повторя!
04.08.2018 17:01
4
1
Анонимен
Пробвайте да смените майонезата с животинска сметана, може да пропуснете зехтин и да добавите с сместа към топеното сирене и малко синьо сирене. Резултата ще Ви изуми.
29.10.2023 14:16
9
1
Анонимен
Ела да ти дам моите домашни бутчета и ще ги сготвиш за 1 час , ама на марта в сряда!
25.10.2023 22:07
6
2
Анонимен
Много ми хареса ще си сготвя
23.03.2023 12:46
5
2
Христо Славейков
Рецептата е наистина добра! Не мен ми отне повече от 1 час и половина време, защото се отдели прекалено много вода при задушаването, но предполагам че зависи и от фурните! Реших проблема като изврях излишната вода на котлона за 10 минути на MAX. За сметка на това стана превъзходна вечеря!
06.05.2022 21:48
11
6
Анонимен
Майонеза, топено сирене, кашкавал, зехтин... Не става ли много мазно? Че и гъби. Това си е чиста калорийна бомба.
03.04.2022 11:32
7
6
Добчето
Здравейте,
Изглежда много вкусно.
Какъв кашкавал слагате? Моцарела става ли?
Благодаря
03.03.2019 16:39
1
2
Ангел
Просто перфектни!
03.03.2019 01:05
4
1
Radoslava Miteva
Здравейте. Мога ли да заменя гъбите с нещо друго и какво, тъй като вкъщи не обичат гъби? Благодаря
30.01.2019 22:59
4
2
Анонимен
Броколи, става страхотно.
20.07.2024 21:45
Сия Рибагина
Здравейте, няма нужда да ги заменяте, щом не ги обичат просто не ги слагайте, и без гъби става чудесно :)
31.01.2019 01:04
1
Деси Накова
Сготвих ги и се получиха фантастични! Благодаря за идеята!
Толкова бързо се изядоха,че не можах да направя снимки
13.01.2019 09:42
7
Vesi Mekova
Стана чудесно но вместо кашкавал сложих яйце :)
04.01.2019 19:13
7
Mimi Popova
Ммм.. получи се страхотно и още на другия ден питаха кога ще ги направя пак.
10.07.2018 23:27
7
1
Станислава Вълкова
Рецептата ме грабна още от началото. Приготовлението не е трудоемко , а продуктите са достъпни за всеки. Скоро време ще бъде приготвена и от мен. Поздрави!
16.05.2018 17:04
6
4
Жулиета
Много вкусно! Благодаря за рецептата ,това е любимото ястие на семейството ми!
21.01.2018 16:19
5
2
Нина Тодорова
Може ли да се направи със свинско месо, например вратни пържоли?
07.02.2017 17:59
16
3
2
Нина Тодорова
Здравейте! Преди да прочета отговора Ви пробвах с вратни пържоли, понеже такива имах, само че запекох предварително месото и гъбите с малко водичка. После добавих соса и разбърках хубаво. Опасявах се да не се пресече от горещото, но се получи много хубава гладка и плътна консистенция. Благодаря за страхотната рецепта. Непременно ще я пробвам по оригиналната Ви рецепта с пилешко месо.
09.02.2017 11:14
2
5
Сия Рибагина
Здравейте, честно казано мислех скоро да пробвам със свинско месо, но все още не съм и не знам какво ще се получи. Ястието е доста мазничко с пилешкото, майонезата и кашкавала, затова ако пробвате със свинско ви препоръчвам да е по чисто месо, например контра филе или бон филе, за да не стане прекалено тежко.
Изглежда много вкусно.
Какъв кашкавал слагате? Моцарела става ли?
Благодаря
Толкова бързо се изядоха,че не можах да направя снимки