Тази рецепта коментираха

Анонимен
Татяна Димитрова
Татяна Димитрова
Уникална вкуснотийка!
30.01.2017 10:30
4
Потребител#184593
Потребител#184593
Вкусно се получи,определено ще го сготвя пак!
29.01.2017 07:57
4
Елена Стефанова Йорданова
Елена Стефанова Йорданова
Малко го изгорях,но е много вкусно:)
28.01.2017 20:23
5
1
Светла Петрова
Светла Петрова
Изглежда супер!
22.01.2017 13:06
5
2
Зорница Христова Михова
Зорница Христова Михова
много вкусна, изпробвах ме и всички я харесаха
20.01.2017 06:50
6
Вили Колева
Вили Колева
Наистина изглежда много вкусно,заслужава си да се зготви.Досега не съм готвила така но ще пробвам задължително.
18.01.2017 23:16
4
Снежи Драганова
Снежи Драганова
Страхотна рецепта
30.10.2016 10:46
4
4
Потребител#178951
Потребител#178951
Страхотна рецепта, всички вкъщи я харесаха.
29.10.2016 08:47
6
1
Lyubomir
Lyubomir
Задължително трябва да се пробва!
13.10.2016 10:53
5
1
Admin
Admin
Страхотна рецепта и една от най-посещаваните тази година!
12.10.2016 16:18
2
Viktoriq
Viktoriq
Става страхотно. Промених част от съставките и го направих по мой вкус.
02.10.2016 11:16
4
Боряна
Боряна
здравейте,
манджичката наистина си я бива :)
втория път промених само малко от съставките и технологията, за да се получи превъзходно балансиран вкус. ето как:
ако в изходните продукти гъбите са били сурови те трябва да се сготвят предварително. инак остават жилави в сравнение със съвременния бройлер, който си купуваме и готвим, и който става напълно сготвен за 0 време.
аз ги задуших в малко вода с няколко зрънца чер пипер и чаена лъжичка масло, в захлупена тенджерка, докато станаха напълно готови.
това масло впрочем беше и единствената добавка на друга мазнина, освен съдържащата се в топеното сирене и в майонезата - и двете последни са доста мазни сами по себе си; няма нужда от повече мазност в блюдото.
докато гъбите се готвеха, парчетата пиле (използвах бутчета и гърди) седяха захлупени в купа на масата, да се мариноват в 2 суп. лъжици бяло вино, 2 суп. лъжици сушен лук на парченца, ~1 чаена лъжица много ситно накълцано листо от целина и 1 чаена лъжичка соев сос.
след като гъбите бяха готови и пилето мариновано - забърках майонезата с топеното сирене с половин чаена лъжичка бял пипер и изпълних по-нататък рецептата както е написана.
но без добавката на кашкавал! - той също е твърде мазен, а и би се вмъкнал по-грубичко в чудесния баланс на вкусове и аромати.
и едно последно, може би излишно напомняне :) - виното, което употребявате трябва да е наистина добро!
благодаря за рецептата :)
29.09.2016 11:46
11
7
Яница Митрева-Георгиева
Яница Митрева-Георгиева
Имам въпрос:
Може ли вместо пилешки бутчета, да използвам пилешки гърди? Ако мога да ги заменя, горе долу какво количество съответства на 5 бутчета?
25.09.2016 21:45
1
7
1
Покажи всички подкоментари
Ели Диди
Ели Диди
Имам въпрос.
Мога ли да заменя виното с нещо друго, че нямам в момента.
23.09.2016 12:50
2
1
Покажи всички подкоментари
Елена Кавак
Елена Кавак
Всичко изглежда чудесно, но не бих сложила универсална подправка, просто имам много отрицателно мнение за тях
12.09.2016 17:13
22
1