Винаги, когато запичам месо с топено сирене и сметана, те се пресичат и мазнината им се отделя, а другото остава на буци. Тук майонезата ми се вижда странно как ще се пече един час? Дайте съвет.
29.05.2016 12:28
15
6
1
Покажи всички подкоментари
ВИЛИ-Виолета Матева
Много ме изкушава твоята рецепта Сия ,ще взема да оптам ,а снимката е трепач
28.05.2016 21:29
8
4
Monika Ivanova
Наистина ще да е уникален...много вкусно изглежда
13.05.2016 03:48
7
5
Нина Иванова Иванова
Направо слюнки ми потекоха. Хем съм вечеряла....Ще се пробва, няма две мнения :)
27.04.2016 20:18
18
4
Aneliya Shishmanova
Голяма вкусотия :)
27.04.2016 13:48
9
1
Валентин Миранов
До сега не съм приготвял тази вкуснотиика, но ще пробвам, изглежда много вкусно.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани