Черупките трябва да се измият с топла содена вода. Съгласна съм със Сия,че за красота стоят добре, но на вкус не са много хубави.
02.05.2016 23:58
Албена Асенова
Перфектно изглеждат,да се чудиш дали да ги ядеш или само да ги гледаш.
02.05.2016 22:20
1
Покажи всички подкоментари
Ирина Андреева Jolie
Не съм пробвала,но като прочетох тук коментарите,че не са вкусни....няма и да се занимавам :)
02.05.2016 22:17
цветослава киркова
Много добре са се получили , и са много красиви , но на вкус не ми допадат !
02.05.2016 19:10
Сия Рибагина
Много добра и оригинална идея,но за красота.Още когато ги видях за пръв път в руски сайт ги направих но на вкус не ми харесаха.Отвора трябва внимателно да се прави защото лесно се пукат.
02.05.2016 18:34
1
2
Покажи всички подкоментари
Веселина Константинова
Тази рецепта отдавна ме е заинтригувала и ми се иска да я изпробвам! Много са сполучлива!
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани