Тази рецепта коментираха

Анонимен
ДЙорданова
ДЙорданова
Ако се желира избистрен бульон ще са и вкусни.
09.04.2019 11:16
1
Ваня Благоева
Ваня Благоева
Изглежда много красиво и направено с мерак!
04.05.2016 16:40
Джемиле Чешлиева
Джемиле Чешлиева
Черупките трябва да се измият с топла содена вода. Съгласна съм със Сия,че за красота стоят добре, но на вкус не са много хубави.
02.05.2016 23:58
Албена Асенова
Албена Асенова
Перфектно изглеждат,да се чудиш дали да ги ядеш или само да ги гледаш.
02.05.2016 22:20
1
Покажи всички подкоментари
Ирина Андреева Jolie
Ирина Андреева Jolie
Не съм пробвала,но като прочетох тук коментарите,че не са вкусни....няма и да се занимавам :)
02.05.2016 22:17
цветослава киркова
цветослава киркова
Много добре са се получили , и са много красиви , но на вкус не ми допадат !
02.05.2016 19:10
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Много добра и оригинална идея,но за красота.Още когато ги видях за пръв път в руски сайт ги направих но на вкус не ми харесаха.Отвора трябва внимателно да се прави защото лесно се пукат.
02.05.2016 18:34
1
2
Покажи всички подкоментари
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Тази рецепта отдавна ме е заинтригувала и ми се иска да я изпробвам! Много са сполучлива!
02.05.2016 12:52
1
Покажи всички подкоментари